Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na wstępie zacznę od tego, że mam wieloletnie doświadczenie w tworzeniu serwer Minecraft, i umiem pisać pluginy (chodzi mi o to, że to nie będzie kolejny z małych nieogarniętych serwerów, tylko porządny serwer z autorskimi pluginami :) Zastanawiam się jakiego typu serwer sprawi najwięcej przyjemności z gry i przyciągnie najwięcej graczy :) Z góry dzięki za odpowiedzi!

P.S. Za odpowiedzi będę dawał like ;)

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

ja bym pograł na naprawdę dobrym parkourze/speedrunie! Jestem serio dobry w te klocki (xD) Jeśli potrzebujesz buda pisz na PW :)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Parkour non-premium to Ci polecam mcparkour.pl - ogarnięty serwer i administracja :)

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

WASTED :) piekna rozgrywka i banalna z bronia palna/jetpaki/pojazdy/mech/[fortyfikacje]

mapa 10kx10k kilka miast brak mobow ,4 teamy na 100slotow, cele (kazdy dostaje kompas ktory wskazuje miejsce mecha/zrzutu broni)

specjalny system dewastacji terenu gdy np zniszczysz blok u podstawy wiezy cala wieza sie zapada na glowe gracza :)

z tego co kojaze jest aktualnie 6 takich serwerow z 125slotami max

Opublikowano

Najchętniej zagrałbym w serwer RP połączony z RPG. Czyli że prace, miasta, średniowiecze itd. Takie serwery są najlepsze, przyciągają graczy, więc są też najtrudniejsze do zrobienia. Więc jak masz się zacząć brać za tworzenie takiego serwera, to albo zrobisz go porządnie, ale nie rób go wcale, bo praca pójdzie na marne. Możesz też zrobić następny głupi serwer PVP na którego nigdy nie wejdę bo dla mnie takie serwery po prostu nie mają sensu. Mam nadzieję, że nie jestem sam i ktoś mnie poprze.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

HARDCORE + Autorski plugin na gildie, ewentualnie survival + gildie (też dobrze by było jak by był autorski plugin na gildie).

Opublikowano

Dobre pvp z autorskimi pluginami ciekawymi arenami lvl'ami itp

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Najchętniej zagrałbym w serwer RP połączony z RPG. Czyli że prace, miasta, średniowiecze itd. Takie serwery są najlepsze, przyciągają graczy, więc są też najtrudniejsze do zrobienia. Więc jak masz się zacząć brać za tworzenie takiego serwera, to albo zrobisz go porządnie, ale nie rób go wcale, bo praca pójdzie na marne. Możesz też zrobić następny głupi serwer PVP na którego nigdy nie wejdę bo dla mnie takie serwery po prostu nie mają sensu. Mam nadzieję, że nie jestem sam i ktoś mnie poprze.

popieram Chrisa :)

Opublikowano

Ja jako krytyk szukam serwera róg . Czyli questy, klasy postaci

.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz - z wzajemnoscia" - Anthony Hopkins

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...